четвъртък, 17 март 2011 г.

Кого обслужва PARVOMAI.NET?


Преди малко пуснах обявата на ГРАЖДАНСКИ ФОРУМ ПЪРВОМАЙ като коментар под две от статиите на посочения в заглавоето сайт: БСП издига Славчев за кмет на Първомай и Кметът Папазов иска Първомай отново.

Познайте какво стана? Малко след като беше публикувана, екипът на сайта я премахна услужливо...

Изводите си направете сами...

P.S. Същата обява бе публикувана към статията на NEWS4000: Социалистите от Първомай предлагат юрист за кмет, като там нямаше проблеми!

Текст на обявата:

ГРАЖДАНСКИ ФОРУМ ПЪРВОМАЙ (http://gf-parvomai.blogspot.com/2011/02/2011.html)

Не случайно народът е казал: "Не е луд този, който яде баницата, а онзи който му я дава!"

Изпратете материал, коментар, сигнал... и ние ще го публикуваме! Бъдете активни, но не и анонимни!

12 коментара:

  1. Предлагам да се коментира от хората в община Първомай кой кмет и общински съветници трябва да изберем през октомври-2011г.в град Първомай?

    ОтговорИзтриване
  2. Тодор Кръшков19 март 2011 г. в 7:14

    Драги ми Бойчев, като казвате "пуснах обявата като коментар", правите ли разлика между коментар и обява? Ако ще коментирате, моля. Ако ще пускате обява, не смятате ли за редно първо да попитате?
    Та на въпроса - "Кого обслужва Първомай.нет" -много просто - читателите.
    Бъдете здрав.

    ОтговорИзтриване
  3. Според мен на кметските избори-2011г. за кмет на община Първомай хората трябва да изберат Димитър Хубенов.Хората взеха да проглеждат-но дали Митко Хубенов е сигурен в Илия Ганчев-дали не му гласи капан.СДС си е партия на БКП-ДС.

    ОтговорИзтриване
  4. Уважаеми г-н Кръшков,
    Приемам Вашата забележка за уместна. Теодора Кирякова ми се обади, за да ми каже, че не сте проявили цензура, а просто сте сметнали, че правя реклама на някаква МЕДИЯ. Изразът "пуснах обявата..." се оказа неподходящ. По-скоро това, което направих бе коментар(използвайки една народна мъдрост!)с покана към хората, които коментират новините на вашия сайт, да се запознаят с една ГРАЖДАНСКА инициатива... нищо повече... Не мисля, че един БЛОГ може толкова да Ви застраши като електронна медия, при това некомерсиален!
    Пожелавам Ви успешна седмица!
    С уважение:Б.Б.

    ОтговорИзтриване
  5. А има ли партия в България която да не е създадена от БКП-ДС?

    ОтговорИзтриване
  6. В www.google.bg напишете:
    ,,Консултантска компания ACX,,
    и прочетете излезлите заглавия.

    ОтговорИзтриване
  7. Та на въпроса - "Кого обслужва Първомай.нет" -много просто----ТЕЗИ КОИТО СА НА ВЛАСТ И ДЪРПАТ КОНЦИТЕ.ЩОМ ЕДНА ТЕДИ КИРЯКОВА МОЖЕ ДА СЕ ИЗЯВЯВА КАТО НЕСПОЛУЧИЛ ЖУРНАЛИСТ,КАКВО ДА КАЖЕМ ЗА ВЕСТНИКА СПИСВАН ОТ БАЩА И -КРЪСТЬО КРЪСТЕВ--КОЙТО СПИСВА 99 ПРОЦЕНТА ОТ СТАТИИТЕ НА НЕРАЗБИРАЕМ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК.ТЕЗИ ХОРИЦА СА КАТО СЛЪНЧОГЛЕДА ОТКЪДЕТО ПЕЧЕ И ПАДА КЕЛЕПИР НАТАМ СЕ НАГАЖДАТ.
    ПРОСТО ГЪЗОЛИЗЦИ ............

    ОтговорИзтриване
  8. Теди Кирякова: Баща ми се казва Апостол и никога не е списвал вестник. Приемам, че не харесвате работата ми като журналист, но нека който мисли, че ще напише нещо интересно и ще постави името си отдолу, да го направи. В сайта има бутон: изпрати ни история.
    И ...по отношение на келепира и нагаждачеството - предпочитам да работя на място, където няма да ме коментират.

    ОтговорИзтриване
  9. Говори се че Илия Ганчев ще е в коалицията за изборите есента за кмет и общински съветници на община Първомай на Димитър Хубенов-но се говори че Илия Ганчев работи за Ангел Папазов?
    Веднага собственика на този сайт да разследва случая и да накара Илия Ганчев и Димитър Хубенов да се изкажат за това?

    ОтговорИзтриване
  10. Как ще извърши промяната господин Хубенов с бивши щатни сътрудници на ДС и предатели на синята идея Това са хора ,които бяха в местната власт и ги видяхме какво направиха.

    ОтговорИзтриване
  11. Xmm,a kakvo mislite za doktor Popova..?

    ОтговорИзтриване
  12. Нека преизбрания кмет да коментира защо фирми от другаде извършват ремонтите в града. Така ли той мисли да съсдава работни места за нашите съграждани.

    ОтговорИзтриване